Jeg elsker bowls og denne opskrift på vegansk buddha bowl med peanutbutter tofu smager himmelsk. Den er nem at lave og super sund.
5 fra 1 stemme
Antal: 1portion
Ingredienser
1dlquinoa
½agurk
½avocado
1stor gulerod
125g.tofu
2tsk.sesamfrø(jeg brugte en blanding af hvide og sorte)
Smagsneutral olie til at stege i
1hvidløg
1spskcrunhcy peanut butter
2spsksesamolie
1spsksoya
1tskkokossukker
Tilberedelse
Kog quinoa efter anvisninger på pakken
Lav gulerodsstrimler med en kartoffelskræller eller riv guleroddel på en rivejern
Lav de fine agurkeruller med en kartoffelskræller eller skær dem i tern
Skær avocadoen i skiver og anret det i en skål
Bland sovsen til tofuen med at hakke hvidløg fint og tilsæt peanutbutter, sesamolie, soya og kokossukker
Skær tofuen i tern og steg på en pande i smagsneutral olie ca. 5 minutter. Tilsæt sovsen og steg i yderligere ca. 2 minutter. og hæld det i skålen med grønsagerne. Drys med sesam.