Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Sukkerfri koldskål
Jeg elsker koldskål, specielt om sommeren. Denne opskrift på sukkerfri koldskål smager fantastisk, og så kan du spise ekstra meget da den er sukkerfri!
5
fra
2
stemmer
Antal:
6
portioner
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
Koldskålen
3
æggehvider
4
dl
kernemælk
3
dl
skyr
1
tsk
perfekt sød
Saft + skræl fra 1/2 øko citron
1
tsk
vaniliepulver
Til rugbrødscroutonerne
6
skiver
kernerugbrød
2
spsk
kokosolie
1
tsk
havsalt
3
spsk
flydende honning
Tilberedelse
Koldskålen
Pisk æggehviderne stive
3 æggehvider
Bland de resterende ingredienser i en stor skål og vende æggehviderne forsigtigt i
4 dl kernemælk,
3 dl skyr,
1 tsk perfekt sød,
Saft + skræl fra 1/2 øko citron,
1 tsk vaniliepulver
Smag til med citron og vanilie og voila, så har du koldskål!
Til rugbrødscroutonerne
Smelt kokosolien på en pande
2 spsk kokosolie
Skær rugbrødet i små tern og varmt det på panden til det bliver sprødt
6 skiver kernerugbrød
Tilsæt til sidst salt og honning og rør godt rundt
1 tsk havsalt,
3 spsk flydende honning
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest