Jeg elsker koldskål, specielt om sommeren. Denne opskrift på sukkerfri koldskål smager fantastisk, og så kan du spise ekstra meget da den er sukkerfri!
5 fra 1 stemme
Antal: 6portioner
Forberedelse5min
Tilberedelse5min
I alt10min
Ingredienser
Koldskålen
3æggehvider
4dl.kernemælk
3dl.skyr
1tsk.perfekt sød
Saft + skræl fra 1/2 øko citron
1tsk.vaniliepulver
Til rugbrødscroutonerne
6skiverkernerugbrød
2spsk.kokosolie
1tsk.havsalt
3spsk.flydende honning
Tilberedelse
Koldskålen
Pisk æggehviderne stive
Bland de resterende ingredienser i en stor skål og vende æggehviderne forsigtigt i
Smag til med citron og vanilie og voila, så har du koldskål!
Til rugbrødscroutonerne
Smelt kokosolien på en pande
Skær rugbrødet i små tern og varmt det på panden til det bliver sprødt
Tilsæt til sidst salt og honning og rør godt rundt