Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Vegetarisk one pot pasta
En nem og cremmet vegetarisk one pot pasta ret. Det eneste den kræver er, at du hakker lidt, smider alle ingredienser i en gryde, sætter låget halvt på og lader retten simre for sig selv i ca. 30 minutter.
5
fra 1 stemme
Antal:
3
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
35
minutter
min
I alt
45
minutter
min
Ingredienser
1
løg
2
fed
hvidløg
1
squash
1
gul peberfrugt
150
ml
madlavningsfløde
250
g
fuldkornspasta
1
tsk
herbamare grøntsagsbouillon
(eller 1 terning)
3
spsk
frisk basilikum
1
dåse
tomatpure
1
dåse
hakkede tomater
3
dl
vand
2
tsk
oregano
Salt og peber
Tilberedelse
Hak løg, hvidløg, squash og peberfrugt.
1 løg,
2 fed hvidløg,
1 squash,
1 gul peberfrugt
Bland derefter alle ingredienser i en stor gryde og rør rundt.
150 ml madlavningsfløde,
250 g fuldkornspasta,
1 tsk herbamare grøntsagsbouillon,
3 spsk frisk basilikum,
1 dåse tomatpure,
1 dåse hakkede tomater,
3 dl vand,
2 tsk oregano
Lad retten simre i ca. 30-40 min og smag til med salt og peber. Rør rundt undervejs.
Salt og peber
Nemmere bliver det ikke!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest