Halloumi passer rigtig godt i salater, så jeg har lavet denne salat med grillost, søde kartofler, perlespelt og andet godt.
5 fra 1 stemme
Antal: 4personer
Forberedelse15min
Tilberedelse30min
I alt45min
Ingredienser
500gsøde kartofler
2dlperlespelt
250ghalloumi(også kendt som grillost)
100gkalamata oliven uden sten
25gpinjekerner
3 tsk grøn pesto
salt og peber
Olivenolie
Tilberedelse
Skræl de søde kartoflet og skør dem i små tern. Drys med olivenolie og salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader (varmluft).
Kog 2 dl perlespelt efter anvisninger på pakken.
Skær grillosten i skiver á ca. 1 cm. og steg dem på en pande i et par minutter på hver side. Først ligner det nærmest at osten vil smelte, men så bliver den fast efter lidt tid. Lad den køle af og skær den så i mindre tern.
Hak alle oliven i mindre stykker.
Rist pinjekerner på en lille pande, til de begynder at tage farve.
Når alt er færdigt blandet det hele i en skål og tilsidst tilsættes pesto.