Her er opskriften på en rigtig 'stop madspild salat', som blandt andet består af gulerødder, feta og ovnbagte, sprøde kidneybønner.
5 fra 1 stemme
Antal: 3personer
Forberedelse10min
Tilberedelse20min
I alt30min
Ingredienser
3gulerødder
1peberfrugt
¼blok fetaost
2spsknigellafrø
1dåsekidneybeans
2tskspidskommen
Lidt frisk persille
Olivenolie
Flagesalt
Tilberedelse
Skær gulerødder og peberfrugt i tynde strimler og fordel dem på en bageplade. Vend dem i olie og drys lidt salt over. Bag dem i ca. 15 min ved 200 grader eller til de bliver let gyldne.
Si vandet fra kidneybønnerne og dup dem tørre. Fordel dem på en bageplade og vend dem med lidt olivenolie og drys med ca 2 tsk. spidskommen. Bag dem i ca 10 min eller til de er blevet sprøde.
Bland det hele sammen på en stor tallerken eller i en skål og drys med feta, nigellafrø og lidt frisk persille.