Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.
5 fra 1 stemme
Antal: 3personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse35 minuttermin
I alt45 minuttermin
Ingredienser
½hokkaido græskar
2spskolivenolie
2tsksalt
3fedhvidløg
250gfrisk spinat
250gmadlavningsfløde
1håndfuld frisk timian
250gfuldkornspasta
salt og peber
Tilberedelse
Fjern kernerne fra græskaret og skær det i store tern. Fordel på en bageplade og drys med olivenolie, 1 tsk salt og hakket hvidløg.
Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 20-25 min. Ternene skal være let gyldne.
Når græskaret har hygget sig i ca. 15 min. kan du gå igang med resten af retten. Vask spinaten og steg den på en pande i lidt olivenolie. Pres vandet godt ud og gem spinaten.
250 g frisk spinat
Kog pastaen.
250 g fuldkornspasta
Når græskaret er blevet blødt blendes det sammen med madlavningsfløde, 1 tsk salt og timian. Blend til det får en cremet konsistens.
250 g madlavningsfløde, 1 håndfuld frisk timian
Nu er det blevet tid til at blande alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.