Kan du lide indisk mad? Så kan jeg anbefale denne nemme ret med paneer og spinat i en cremet spinatsovs. Paneer er en fast ost, som kan steges på panden, så den bliver sprød udenpå.
Sæt risen til at koge efter anvisninger på pakken.
Skær paneerosten i skiver og steg dem på en pande i lidt olie. Jeg brugte solsikkekerneolie. Steg til osten er blevet gylden på begge sider og læg den derefter over på en tallerken.
200 g paneer, Olie til at stege i
Hak løg og hvidløg. TIlsæt olie på en pande og svits krydderierne af. Tilsæt løg og hvidløg.
1 løg, 2 fed hvidløg, 1 tsk gurkemeje, 1 tsk spidskommen, 1 tsk graham masala
Efter et par minutter tilsættes spinaten og den steges til den er 'faldet sammen'.
250 g frisk spinat
Tilsæt madlavningsfløde og tomatpure. Lad retten simre i 10 min.
250 ml madlavningsfløde, 1 dåse tomatpure
Tilsæt panner og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.