Du har sikkert allerede smagt dadelkugler, men har du prøvet kikærtetrøfler? De kan anbefales. De indeholder stadig dadler, men der er også en hel dåse kikærter i, hvilket gør konsistensen ekstra cremet og så tilføjer de også en god mængde protein.
5 fra 1 stemme
Antal: 18stk
Forberedelse10min
Tilberedelse10min
I alt20min
Ingredienser
1dåsekikærter
150gdadler
3spskkakao
80ghasselnødder
2spskkokosolie
2tskromessens
Ristet kokosmel til at rulle i
Tilberedelse
Fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca 10 min. Når de er kølede af, fjerner du skallen ved at køre håndfladerne over dem.
Fjern stenene fra dadlerne og bland alle ingredienserne (undtaget kokosmel). Blend til konsistensen bliver smooth.
Rist kokosmel på en pande og rul kuglerne i kokosmelet.
Stil dem på køl. Voila, så kan du bare spise af dem, men de smager bedst efter et par timer i køleskabet.