Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Chips af kartoffelskræller - undgå madspild
Kartoffelskræller kan nemt trylles om til de lækreste sprøde chips, som du kan snacke eller bruge som topping på eksempelvis supper eller salater.
5
fra 1 stemme
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
Kartoffelskræller
Olivenolie
Flagesalt og peber
Evt. andre krydderier
Tilberedelse
Start med at tænde for ovnen, 200 grader varmluft.
Vask kartoflerne meget grundigt og skræl dem, som du normalt gør, når du skræller kartofler.
Put dem i en skål og bland med en god sjat olivenolie og et drys flagesalt og peber.
Spred dem ud over en bageplade med bagepapir, så de ikke rører alt for meget ved hinanden og bage dem i ca. 15 min.
Hold øje til sidst, da alle ovne er forskellige og de hurtigt kan få for meget.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest