Indpakning: - Bagepapir - En gennemsigtig pose eller et syltetøjsglas + pæn snor
Tilberedning
Hæld alle ingredienserne op i en gryde og kog massen op. Skru hurtigt ned for varmen og lad massen små koge/simre i ca 50 min.
Rør rundt ca hver 5 minut, så den ikke brænder på. Du ved at karamelmassen er færdig, når den bliver sej og begynder at slippe bunden, når du rører rundt. Du kan evt tage lidt fra og plop det i noget koldt vand for at tjekke om det er færdigt.
Når karamellen er færdig blandes der 1/2 spsk flagesalt i og røres rundt.
Hæld karamellen i en form (15x15 cm) klædt med bagepair. Jeg krøller altid bagepapiret først, så er det nemmere at forme efter bageformen. Bare et lille fif. Drys med ekstra flagesalt.
Stil karamellerne på køl i minimum et par timer.
Skær dem i stykker á ca 1 x 2 cm (eller hvad du har lyst til) og pak dem ind i små stykker bagepapir (9 x 9 cm)