Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Vegetariske majsdeller
Nemme vegetariske majsdeller, som er et hit hos både store og små. De smager både godt varme og kolde og er ideelle til madpakken.
5
fra 1 stemme
Antal:
10
stk
Forberedelse
15
min
Tilberedelse
20
min
I alt
20
min
Ingredienser
300
g
dåsemajs
(eller fra frost)
200
g
gulerødder
2
æg
3
spsk
frisk persille
2
fed
hvidløg
1
dl
hvedemel
1
tsk
salt
1
tsk
peber
1
tsk
bagepulver
Olie til at stege i
Tilberedelse
Start med at si vandet fra majsene og hæld dem i en skål.
Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Pres væsken ud mellem dine hænder og hæld dem ned i skålen.
Tilsæt æg, hakket persille og hakkede hvidløg.
Slut af med hvedemel, salt, peber og bagepulver og rør godt rundt.
Varm godt med olie på en pande og form dellerne med fugtige hænder (så klistrer de ikke så meget). Der går ca 1 1/2 spsk pr delle.
Steg dem i ca 5-8 minutter på hver side ved middelvarme.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest