Knuste rosenkål med revet parmesan er en super lækker måde at tilberede rosenkål på. Rosenkål er ikke den mest populære grøntsag, men denne her version burde alle prøve!
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 3personer
Forberedelse15min
Tilberedelse35min
I alt50min
Ingredienser
400grosenkål
1fedhvidløg
2spskolivenolie
½tskflagesalt og lidt peber
4spskmed revet parmesan
2spskcitronsaft
Tilberedelse
Kog noget vand i en stor gryde.
Imens gøres rosenkålene klar. Skær bunden af og fjern de yderste blade.
Plop dem i det kogende vand og kog i ca 10 min.
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Hak hvidløg og bland med olivenolie, salt og lidt peber.
Tag dem op fra vandet og tryk dem flade med bunden af et glas (eller noget andet).
Fordel olieblandingen på dem og drys med revet parmesan.