Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Knuste rosenkål med revet parmesan
Antal
3
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
35
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredients
400
g
rosenkål
1
fed
hvidløg
2
spsk
olivenolie
½
tsk
flagesalt og lidt peber
4
spsk
med revet parmesan
2
spsk
citronsaft
KØB PÅ NEMLIG
Tilberedning
Kog noget vand i en stor gryde.
Imens gøres rosenkålene klar. Skær bunden af og fjern de yderste blade.
Plop dem i det kogende vand og kog i ca 10 min.
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Hak hvidløg og bland med olivenolie, salt og lidt peber.
Tag dem op fra vandet og tryk dem flade med bunden af et glas (eller noget andet).
Fordel olieblandingen på dem og drys med revet parmesan.
Bag dem i ca 20 min eller til gyldne.
Slut af med citronsaft.