Pres tofuen for væske i ca. 20 minutter. Det kan du gøre ved at pakke den ind i noget køkkenrulle eller et rent klæde og lægge den under noget tungt. Eksempelvis en gryde med vand i.
400 g tofu
Skær derefter et diagonalt mønster på toppen af tofuen, så der dannes et krydsmønster. Pas på du ikke skærer alt for lang ned. Se billeder længere nede.
Bland krydderierne som tofuen skal smøres ind i under første tur i ovnen. Det gør du ved at blande soja, røget paprika, peber og hvidløgspulver.
Lad det simre ved middel varme, til saucen tykner. Det tager noget tid, så vær tålmodig og husk at røre rundt jævnligt. Sluk når den er blevet tyk og 'sticky' i konsistensen.
Tag tofuen ud af ovnen efter de 30 minutter og hæld marinaden over tofuen. Sørg igen for at komme ned i rillerne. Sæt den tilbage i ovnen og bag i 10–15 minutter. Server enten varm eller kold.