Varm olien op i en dyb pande med låg eller en stor gryde.
2 spsk raps- eller solsikkeolie
Hak løg og hvidløg fint, og steg det i 3-4 minutter. De må ikke tage farve, men skal blot blive blødere. Imens kan du finde ingefær og krydderier frem og gøre dem klar.
1 løg, 4 fed hvidløg
Hak ingefær fint og kom det op i gryden sammen med krydderierne og sukker. Svits kort.
1 spsk karry, 1 spsk spidskommen, 1 tsk gurkemeje, ½ tsk tørrede chiliflager, 2 cm frisk ingefær, 1 tsk sukker
Tilsæt kokosmælk, vand og boullion.
400 ml kokosmælk, ½ liter vand, 1 terning grøntsagsboullion
Skyl de grønne linser godt og kom dem derefter i gryden.
200 g tørrede grønne linser
Bring det hele i kog, og skru derefter ned. Lad det simre i ca. 40 minutter og rør rundt løbende så det ikke brænder på.
Vask og hak spinaten groft, og rør den i dahl’en i de sidste minutter af tilberedningen.
150 g spinat
Tilsæt også her saften og skal fra citronen og smag retten til med salt og peber.