Det er sådan nogle stykker tang man bruger til at lave sushi. Så klipper man dem blot i tynde strimler.
Tilberedning
Rør æg sammen med salt og vand i en stor skål.
4 æg, ½ tsk salt, 1 dl vand
Tilsæt så hvedemel og rør rundt til der ikke er nogen klumper. Dejen skal være som en lidt tykkere pandekagedej.
2 dl hvedemel
Nu til grøntsagerne. Snit spidskålet fint og kom det i skålen.
200 g spidskål*
Vask og klargør forårsløgene og hak så den grønne del groft og den hvide del mere fint. Kom den den grønne del i skålen og gem til den hvide del til at drysse oven på pandekagerne, når de er færdige.
6-8 forårsløg
Tilsæt til sidst presset hvidløg og rør godt rundt.
2 fed hvidløg
Kom rigeligt med smagsneutral olie på en pande og steg pandekagerne. Der kan være tre-fire stk. på en stor pande. Hver pandekage svarer ca. til en stor spsk af dejen
smagsneutral olie til at stege i
Steg dem i 4-5 minutter på hver side ved middelvarme eller til de er gyldne.
Når de er færdige, så er det bare med at putte toppings på.