Start med at sætte vand til at koge og tilbered gnocchi efter instruktionerne på pakken. Mens du venter på at vandet koger, kan du gå igang med tomatsaucen.
500 g gnocchi
Hak hvidløg fint. Varm olien i en wok eller en stor pande ved middel varme og tilsæt hvidløg. Vask cherry tomaterne og halver dem og hæld dem i wokken løbende, når du har skåret en håndfuld over. Rør rundt undervejs.
4 fed hvidløg, 2 spsk olivenolie, 500 g cherry tomater
Vask peberfrugten og fjern kernerne. Skær den i små tern og hæld dem i wokken. Steg i 10 minutters tid eller til nogle af tomaterne begynder at blive bløde.
1 rød peberfrugt
Tilsæt kapers, citronsaft, vand, madlavningsfløde og frisk basilikum. Lad det simre i 5-10 minutter, så noget af væsken fordamper. Smag til med kværnet peber og evt lidt salt.
2 tsk kapers, 2 spsk citronsaft, ½ dl vand, 1 dl madlavningsfløde, 1 håndfuld frisk basilikum + ekstra til at drysse med, Kværnet peber + evt lidt salt
Hæld den kogte gnocchi i og rør rundt til de er varmet godt igennem.
Sluk for retten. Nu til toppingen. Du kan enten putte burraten direkte oven på wokretten og så stille den på bordet, eller du kan portionsanrette retten og så putte burrata på (som jeg har gjort på billederne her). Slut af med et drys frisk basilikum og lidt kværnet peber.