*Almindelige hvide løg kan også bruges *Retten fungerer også fint med grønkål. Så skal du muligvis nøjes med tre stængler alt afhængigt af størrelsen. Du kan starte med at hakke bladene fra tre og så evt putte mere grønkål i. *Kan byttes ud med en vegansk version.
Tilberedning
Hak løg og hvidløg fint og steg det i noget olivenolie i en stor pande i 2 minutter.
2 skalotteløg*, 2 fed hvidløg, olivenolie til at stege i
Si bønnerne i en finmasket si og hæld dem på panden sammen med timian. Steg i 5 minutter.
1 dåse limabønner, 1 spsk tørret eller frisk timian
Hiv bladene af stænglerne og hak dem groft. Vask dem grundigt og tilsæt dem på panden og steg i nogle minutter, så de 'falder' lidt sammen.
5 stængler palmekål*
Tilsæt så madlavningsfløde, citronsaft, vand, bouillon.