Først til rosenkålene. Fjern de yderste blade, vask dem og skær så bunden af. Halver dem og stil dem til siden i en skål
300 g rosenkål
Gør nu citron og salvie klar og stil til side.
Varm ca. 3 spsk olivenolie på en pande og tilsæt presset hvidløg og steg kort. Tilsæt så rosenkål og steg til de bliver gyldne. Krydr med flagesalt og kværnet peber og halvdelen af citronskallen. Steg et par minutter til, hæld dem i en skål og sæt dem til siden.
2 fed hvidløg, Olivenolie til at stege i, Flagesalt og kværnet peber
Varm 1 spsk olivenolie på den samme pande og tilsæt hakket salvie. Hæld gnocchi på panden (de skal ikke koges først) og steg dem ved middelvarme til de er blevet let gyldne. Tilsæt derefter smørret sammen med citronsaft, resten af citronskallen og honning og lad det stege ca. 3 minutter.
500 g gnocchi, 2 spsk hakket salvie, 30 g smør, 1 spsk honning, 1/2 lille citron
Tilsæt til sidst rosenkål og vend det hele godt rundt og rosenkålene er blevet vamret op igen. Smag til med salt og peber. Server med revet ost.