Obs: Jeg har skrevet, at opskriften rækker til to personer, men det kommer lidt af på, hvem man serverer den for. Hvis det er 2 x min mand, så er der til to personer, men ellers er der fint til tre personer.
Tilberedning
Smelt smør på panden ved lav varme.
1 spsk smør
Pil løg og hvidløg og hak dem fint og put dem så på panden.
2 skalotteløg, 3 fed hvidløg
Rens portobellosvampene og hak dem i små tern. Put svampene på panden løbende og steg til sidst i ca. 5 minutter til de alle er blevet gyldne.
350 g portobellosvampe
Vask og hak rosmarinbladene og tilsæt dem sammen med tomatpure og balsamico eddike.
Si vandet fra linserne og tilsæt linser, vand og bouillon og lad det hele simre i 20 minutter. Kom evt. en ekstra smørklat i, det gør retten endnu bedre. Smag sovsen til med salt og peber.
1 dåse grønne linser, 2 dl vand, 1 terning grøntsagsbouillon, salt og peber
Kog imens vand til pastaen og kog den efter anvisniger på pakken. Si derefter vandet fra og så er du klar til at servere :)