Retten kan også sagtens laves med helt 'almindelige' pølser.
Tilberedning
Sæt vand til at koge i en stor gryde.
Skræl kartofler og gulerødder og skær i mundrette tern.
Skær den yderste skræl af knoldselleriet med en skarp kniv. Vask så det der er tilbage, før du skærer det i mundrette tern.
Kog det hele i gryden i 10 minutter og hæld så vandet fra.
Nu til pølserne, som først skal steges på en pande (eller i den wok, du skal bruge lige om lidt), så de får noget stegeskorpe. Steg dem i ca. 10 minutter og skær dem i mundrette stykker. Hvis du bruger 'almindelige' pølser, skal du springe dette punkt over.
Sæt pølserne til siden og varm imens olivenolie i en wok. Tilsæt hakket løg og champignon skåret i skiver. Steg til det hele begynder at blive blødt. Tilsæt så paprika, salt, peber og sukker og rør rundt.
Kom pølserne i og derefter madlavningsfløde og vand.
Tilsæt nu de kogte grøntsager og rør rundt. Smag til med mere paprika og salt og peber.