Pisk rørsukker, vaniljesukker og æg godt sammen i en stor skål.
250 g lyst rørsukker, 1 spsk vaniljeesukker, 4 æg
Smelt 100 g smør i en gryde. Når det er smeltet tilsættes 2 dl mælk. Hæld det derefter over i æggeblandingen og rør godt rundt.
100 g smør, 2 dl mælk
Sigt hvedemel og bagepulver ned i skålen og ved det hele sammen.
250 g hvedemel, 2 tsk bagepulver
Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Hæld dejen i smurte muffinforme. Jeg brugte nogle af silikone. Hæld op, så der ca er 1 - 1 1/2 cm til kanten, da de hæver op og der jo også skal topping på. Bag dem i ca 25 min.
Imens dine muffins er i ovnen, er det tid til at lave toppingen. Bland alle ingredienser i en gryde og varm det langsomt op og rør rundt løbende. Lad det simre i ca 10 min.
210 g smør, 300 g brun farrin, 150 g kokosmel, 5 spsk mælk
Tag dine muffins ud af ovnen, når de er færdige og lav små huller i midten. Jeg brugte hovedet på en flaske, hvor der engang havde været østerssovs i. Du kan sikkert også få et mere fancy kokkeredskab ;) Og husk iøvrigt at spise den kageresterne ;)
Fyld hvert hul med kokostopping og smør også toppen med et godt lag.
Gør dette på alle kagerne og bag dem yderligere i ca 5-10 minutter. Lad dem derefter køle af og så er de klar til at blive spist :)