Start med at sætte linserne til at koge i ca 10 min. De skal ikke være helt udkogte, da de koger færdig i sovsen. Hvis du skal have ris til, så kan du også sætte dem over.
250 g røde linser
Hak løg og hvidløg. Svits i kokosolie eller smagsneutral olie og tilsæt karry (start med 2 tsk og tilsæt mere efterfølgende) og ingefær.
1 løg, 2 fed hvidløg, 5 tsk karry, Olie til at stege i, 1 tsk tørret eller frisk ingefær
Skær blomkål i mindre buketter og gulerødderne i små tern og tilsæt. Steg i ca. 5 min.
1/2 blomkål, 2 gulerødder
Tilsæt så kokosmælk, madlavningsfløde og limesaft og lad retten simre. Si vandet fra linserne og tilsæt dem.
1 dåse kokosmælk, 250 ml madlavningsfløde
Lad retten simre til linserne er helt kogte.
Vask spinaten og skær den i strimler. Tilsæt til sidst og rør rundt til den er faldet sammen.
Smag til med salt, peber og karry.
Salt og peber
Server eksempelvis med med ris og hakkede peanuts.