Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Quinoafrikadeller med gulerødder og majs
Antal
20
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
18
minutter
min
Ingredienser
2
dl
hvid quinoa
1
løg
2
fed
hvidløg
3
æg
1
stor håndfuld bredbladet persille
2
mellemstore revede gulerødder
1
dåse
majs (en af de små dåser)
(140 g)
1 ½
tsk
salt
1
tsk
peber
2
dl
hvedemel
KØB PÅ NEMLIG
Tilberedning
Kog quinoa'en efter anvisninger på pakken. Når den er færdig sies vandet fra.
Hak løg, hvidløg og persille. Riv gulerødderne og pres væsken ud mellem hænderne.
Bland løg, hvidløg, persille, gulerødder, æg, salt, peber og hvedemel.
Si vandet fra majs'ne og bland dem ned i skålen.
Tilsæt tilsidst den kogte quinoa og rør godt rundt.
Varm noget olie på en pande og form farsen til små frikadeller. Der går ca 2 spsk pr delle.
Steg i ca. 5 min på hver side. Lad dem simre ved lavere varme, hvis de ikke er færdige.