Start med at sætte dit tilbehør over. Her har jeg serveret retten med kogt quinoa.
Hak så hvidløg og skær kyllingen i strimler. Steg begge dele på en pande til kyllingen er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Imens kyllingen steger er det grøntsagernes tur. Varm noget olie i en wok og tilsæt en pose frossen (eller optøet) wokblanding. Steg i ca 10 min og tilsæt så et broccoli skåret i mindre stykker. Steg i yderligere 5 min.
Tilsæt så karry, citronsaft og soya og rør rundt.
Efter et par minutter tilsættes madlavningsfløde og kyllingen og så skal det hele bare stå og simre i 10 minutters tid.
Smag til med salt, peber og evt mere karry.
Rist nogle cashewnødder på en pande og lad dem køle af.
Retten kan også serveres med eksempelvis noget frisk koriander eller hakkede peanuts i stedet for cashewnødder.