Quantcast
13. juni 2018

Citronpasta med kylling

Citronpasta med kylling
Citronpasta med kylling
Citronpasta med kylling

Dengang jeg gik i byen (haha, hvor lyder jeg dog gammel!), sagde bartenderen; ’sødt eller syrligt’, når jeg spurgte, om de kunne anbefale en drink. ’Syrligt’ svarede jeg altid, og det gælder egentligt for rigtig meget mad. Eeeeelsker alt med citrus, så denne her ret med citronpasta med kylling i en cremet sovs med spinat er right up my alley.

Hvis I læser opskriften, kan I også se, hvor ekstrem let den er at bikse sammen. Igen, right up my alley 😉

Citronpasta med kylling: sund og smagfuld

Jeg har puttet frisk spinat i, men har man et halvt broccoli, nogle porrer, peberfrugter eller champignonger, så vil det helt sikkert også smage godt i retten. Elsker retter som denne citronpasta med kylling, der lynhurtigt kan tilpasses det man nu lige har liggende i køleskabet. Det er både nemt, billigt og så er det en vaskeægte stopmadsspildsret 🙂

Er du glutenallergiker eller gerne vil have en endnu mere proteinrig ret, så kan du eksempelvis bytte fuldkornspastaen ud med linsepasta eller squasghetti.

Citronpasta med kylling

Citronpasta med kylling

Der findes uendelige pastaretter, og denne opskrift på citronpasta med kylling er en af mine ynglings. Den er nem at lave og så smager den fantastisk.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 portioner
Forberedelse10 min
Tilberedelse10 min
I alt20 min

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 450 g. kylling
  • Salt og peber
  • Olivenolie til at stege i
  • 250 g. madlavningsfløde
  • Skallen fra ½ citron
  • Saften fra ½ citron
  • 200 g frisk spinat
  • 200 Salt & peber
  • 200 g fuldkornsspaghetti
  • Spis med revet parmesan

Tilberedelse

  • Hak hvidløg og svits det på en pande i lidt olivenolie. Tilsæt kylling i små tern. Krydr med salt og peber.
  • Imens sættes pastaen til at koge
  • Når kyllingen er færdigstegt tilsættes madlavningsfløde, citronskal, citronsaft og frisk spinat
  • Rør godt rund og smag til med salt og peber og evt mere citron. Lad retten simre 5 minutters tid. Tilsæt da pasta og server med revet parmesan

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments