28. september 2014

Svampet og sund rødbedekage

 photo 10706650_1505697839679623_80222451_n_zps05299386.jpg

Den kære rødbede har shinet alt for lidt her på Rødbedebageriet, så jeg tænkte, well, nu køber jeg en pose og finder på noget sjovt 😛 Resultatet blev en overraskende lækker og svampet chokolade-ish kage, hvor man slet ikke kan smage rødbederne, selvom  der 1/2 kg. (!) i. Så sund en kage, tror jeg aldrig, jeg har bagt før ! Sååå, hvis I har et rødbeder liggende (hvorfor sælges de altid i så store mængder!?), så er det her en rigtig god måde at få dem brugt på.

Rigtig god søndag til jer 😀

Det skal du bruge:
500 g. rødbeder (det svarer til ca. én stor og én lille)
2 æg
3 dl. kakaopulver
2 spsk. kokosolie
1 dl. friske dadler (eller ca. 13 friske)

Sådan gør du: 
Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i ca. 40 min. til de er helt møre. Lad dem køle lidt af. Fjern stenene fra de friske dadler og blend derefter alle ingredienserne i en stor skål. Dejen skal blendes rigtig godt, så man ikke ender med at få små stykker rødbede i kagen (ahem). Hæld dejen i en silikoneform og bag i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.

Bon appétit 🙂

Svampet og sund rødbedekage 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments