28. september 2014

Svampet og sund rødbedekage

rødbedekage

Sådan laver du svampet og sund rødbedekage

Den kære rødbede har shinet alt for lidt her på Rødbedebageriet. Resultatet blev en overraskende lækker og svampet rødbedekage, hvor man slet ikke kan smage rødbederne, selvom  der 1/2 kg. (!) i. Så sund en kage, tror jeg aldrig, jeg har bagt før ! Sååå, hvis I har et rødbeder liggende (hvorfor sælges de altid i så store mængder!?), så er det her en rigtig god måde at få dem brugt på.

Rigtig god søndag til jer 😀

Svampet og sund rødbedekage 1

Svampet og sund rødbedekage

Lækker, svampet og sund rødbedekage. Den er simpel at lave, men smager fantastisk!
5 fra 1 stemme
Forberedelse45 min
Tilberedelse25 min
I alt1 t 10 min

Ingredienser

  • 500 g. rødbeder (det svarer til ca. én stor og én lille)
  • 2 æg
  • 3 dl. kakaopulver
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 dl. friske dadler (eller ca. 13 friske)

Tilberedelse

  • Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i ca. 40 min. til de er helt møre. Lad dem køle lidt af. Fjern stenene fra de friske dadler og blend derefter alle ingredienserne i en stor skål. Dejen skal blendes rigtig godt, så man ikke ender med at få små stykker rødbede i kagen (ahem). Hæld dejen i en silikoneform og bag i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments