13. september 2014

Sunde kyllingedeller

Sunde kyllingedeller

Sunde kyllingedeller

Her er min aftensmad fra et par dage siden, hvor jeg kom til at lave den fejl, at jeg gik i Netto uden en indkøbsliste. Biiiig mistake. Jeg kan slet ikke håndtere madindkøb, hvis jeg ikke har en liste eller idé om, hvad jeg gerne vil trylle frem. Alle de muligheder – alle de lækre retter, man kan lave! Hvis man fulgte mig, ville man seriøst tro, jeg var skør. Først så tager jeg noget oksekød og går lidt rundt med det. Så ligger jeg det tilbage. Så tager jeg nogle søde kartofler og går lidt rundt med dem. Så ligger jeg dem tilbage. Og sådan fortsætter jeg egentligt bare, indtil der er noget, der giver mening nede i min kurv. Nå, men denne her ret på Sunde kyllingedeller endte alligevel med at blive rigtig, rigtig lækker (Selvom det to mig en halv time at købe ind til den!). Det er kyllingedeller italian style med soltørrede tomater, parmesan og frisk basilikum og ovnbagt butternut med kikærter. Lækkert og sundt 🙂


Sunde kyllingedeller 1

Sunde kyllingedeller

Fantastisk og nem opskrift på sunde kyllingedeller. De smager utrolig godt!
5 fra 1 stemme
Antal: 16 stk
Forberedelse15 min
Tilberedelse40 min
I alt55 min

Ingredienser

  • 450 g. hakket kyllingekød
  • 1 stk. stort løg
  • 2 stk. fed hvidløg
  • 3 tsk. hakkede soltørrede tomater i olie
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 3 spsk. reven parmesan ost
  • Salt & peber

Tilberedelse

  • Hak løg og hvidløg fint. Bland det derefter sammen i en stor skål sammen med kyllingekødet, parmesan osten og de soltørrede tomater. Hak den friske basilikum og ælt derefter det hele godt sammen med hænderne. Tilsæt salt og peber.
  • Form dellerne med en spsk. og din hånd og stil dem på en bageplade med bagepapir. Jeg glemte at holde øje med, hvor længe de skal have, men jeg vil tro det er ca. 20 min. ved 200 grader. Eller til de er gyldne uden på.
  • Bagt butternut med kikærter:Butternut og kikærteretten var meget simpel. Jeg skar bare græskaret i skiver og hældte en dåse kikærter ud over (uden væsken selvfølgelig). Derefter hældte jeg noget olivenolie over og krydrede med salt og peber. Jeg lagde heller ikke mærke til, hvor længe jeg gav denne ret, men jeg vil tro, det var ca. 40 min ved 200 grader.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments