

Sprøde ærter er lækre!
Da jeg holdt sabbatår efter gymnasiet (og nej, lad os ikke regne på det!), rejste jeg rundt med en veninde i Indien. Som det madøre jeg altid har været, prøvede jeg en masse forskellige snacks fra de mange små boder, og fik en masse gode madoplevelser! Én af de snacks jeg blev rigtig glad for, var ristede, tørrede sprøde ærter med krydderier. De var helt sprøde og smagte stærkt af Indien.
Nu har jeg prøvet at lave min egen sprøde ærter med barbecue smag, og de er lige så gode at snacke, som jeg husker. Især hvis du er sådan én som mig, der helst skal køre nogen ned i gabet non-stop. Så er det meget godt med nogle sunde snack alternativer 😉
Reklamelinks er markeret med*

Sund snack: Sprøde ærter
Hurtige at lave, smagfulde at spise. Sprøde ærter er den perfekte sunde snack.
5 fra 1 stemme
Ingredienser
- 650 g ærter
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. barbecue krydderi
Tilberedelse
- Optø ærterne (evt. under noget varmt vandt) og dup dem helt tørre.
- Vend dem i olie og krydderi og spred dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 40 min. (varmluft), men hold godt øje med dem og rør rundt udervejs. Fem minutter for længe, og så bliver de brændte.