Quantcast
24. april 2015

Solsikke spread med forårsløg

solsikke spread
solsikke spread

Solsikke spread med forårsløg

Det er vidst på tide med en ny opskrift på bloggen! Ahem Katharina! Men selv om ventetiden har været lang, så er denne her opskrift til gengæld rigtig nem og lækker – og vegansk 🙂 Det er en solsikke spread, som man blandt andet kan bruge på rugbrød og i sandwiches.

Jeg har lavet min med forårsløg og persille, men jeg kunne også forestille mig, at den ville være lækker med hakkede oliven eller tomatpure.

Rigtig god fredag til jer! 😀

11142881_945531865490911_1730344533_n_zpskf2liode.jpg

Solsikke spread med forårsløg

Solsikke spread med forårsløg er nem at lave og utrolig lækker.
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 4 dl. solsikkekerner
  • 5 stk forårsløg
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 2 spsk. citronsaft
  • ½ dl. rapsolie
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • Salt & peber

Tilberedelse

  • Kog solsikkekernerne i ca. 4 min.
  • Hak forårsløgene groft og tilsæt dem de kogene solsikkekernerne i det sidste kogeminut.
  • Hæld solsikkekernerne og forårsløgene over i en si og lad det køle af.
  • Hæld det over i en skål og tilsæt hakket persille, citronsaft, rapsolie, hvidløgspulver og salt og peber.
  • Blend det hele med en stavblender og smag bagefter til.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments