24. april 2015

Solsikkespread med forårsløg

11142881_945531865490911_1730344533_n_zpskf2liode.jpg
 photo 11142881_945531865490911_1730344533_n_zpskf2liode.jpg
 photo 11116956_938862562811324_1651855699_n_zpsmsahmyao.jpg

Det er vidst på tide med en ny opskrift på bloggen! Ahem Katharina! Men selv om ventetiden har været lang, så er denne her opskrift til gengæld rigtig nem og lækker – og vegansk 🙂 Det er en solsikke spread, som man blandt andet kan bruge på rugbrød og i sandwiches.

Jeg har lavet min med forårsløg og persille, men jeg kunne også forestille mig, at den ville være lækker med hakkede oliven eller tomatpure.

Rigtig god fredag til jer! 😀

Det skal du bruge:
4 dl. solsikkekerner
5 stk. forårsløg
1 håndfuld hakket persille
2 spsk. citronsaft
½ dl. rapsolie
1 tsk. hvidløgspulver
Salt & peber

Sådan gør du:
1. Kog solsikkekernerne i ca. 4 min.
2. Hak forårsløgene groft og tilsæt dem de kogene solsikkekernerne i det sidste kogeminut.
3. Hæld solsikkekernerne og forårsløgene over i en si og lad det køle af.
4. Hæld det over i en skål og tilsæt hakket persille, citronsaft, rapsolie, hvidløgspulver og salt og peber.
5. Blend det hele med en stavblender og smag bagefter til.

 photo ScreenShot2014-12-11at125951_zps546813ab.png
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments