21. september 2014

Skyr-dip med peanut butter

 photo 10631994_1534555440110730_21169320_n_zps8d985bc3.jpg

Her har I en opskrift på en nem og hurtig skyr dip med peanutbutter, som smager super godt og mætter dejligt. Perfekt som eftertræningssnack eller at slukke stille den lækkersult, der ofte kommer snigende om aftenen.

Jeg dyppede røde æbler i min dip, men jeg tror også det kunne være lækkert med nogle grøntsagsstave.

Håber I får en rigtig rar søndag med masser af regnvejrhygge 🙂

Det skal du bruge: 
2 spsk. peanut butter
3 spsk. skyr
1 tsk. honning
Lidt havsalt

Sådan gør du: 
Bland alle ingredienser i en skål. Det kan sagtens gøres med en ske, men ellers så brug en stavblender. Smag til med havsalten.

Bon appétit 🙂

Skyr-dip med peanut butter 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments