Start med at gøre kikærter klar, så de kan komme i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft). Si dem og dup dem tørre med noget køkkenrulle. Kom dem i en skål og vend dem med olivenolie, røget paprika og hvidløgspulver.
Bag dem i ca. 25 minutter eller til de bliver sprøde. Rør rundt undervejs.
I mens klargøres dressingen. Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber. Konsistensen vil være lidt grynet i starten, men du skal bare blande endnu mere rundt. Brug evt. et mini piskeris, hvis du har sådan et.
Nu kan du gøre resten af fyldet klar. Skær avocado og tomat i skiver. Vask grønkål og riv det i mindre stykker. Kom det i en skål og kom 2 spsk tahindressing i. Masser dressingen i grønkålet, så det bliver mere blødt.
½ avocado, 1 tomat, 25 g grønkål
Når kikærterne er færdige kan du samle dine wraps. Start med at fordele hummus på de to tortillapandekager. Se billede længere nede, hvor du kan få en fonemmelse af, hvor meget fyld jeg putter i. De ekstra kikærter kan du snacke eller gemme i en lufttæt beholder.
1 dl hummus
Kom så grønkål, avocado og ekstra tahindressing i. Luk den godt tæt og steg dem på en tør pande til de bliver gyldne på begge sider.