Tilsæt evt også andre krydderier. Dette er en meget enkel opskrift, men ønsker du mere power på smagen, så kan du sagtens komme flere krydderier i farsen.
Jeg har ikke prøvet at lave dem med sådan noget revet rødbede, man køber på pose, men det tror jeg godt, man kan bruge. Det er dog mere tørt i det, så du skal muligvis tilsætte endnu et æg.
Tilberedning
Sådan laver du bøfferne
Skræl rødbederne og riv dem groft. Pres vandet ud af rødbederne mellem hænderne, så godt du kan. Jeg gør det i håndvasken.
400 g rødbeder
Hæld rødbederne i en stor skål og bland med æg, hakket persille, havregryn og salt og peber og mix det hele godt sammen.
100 g finvalsede havregryn, 2 æg, 1 dl hakket persille*, 1 tsk friskkværnet peber, 1 tsk salt
Form 4 rødbedebøffer med hænderne (et trick er at gøre dine hænder let fugtige) og steg dem på i olivenolie indtil de er gyldne på begge sider.
2 spsk olivenolie til stegning (måske mere)
Steg dem i ca. 8 minutter på hver side ved mellem temperatur.
Sådan samler du burgeren
Skær bollerne over og varm dem i ovnen eller steg dem på en pande i smør.
4 burgerboller
Smør med mayo på hver side af bollen og sennep på den anden. Kom så salat, bøf, tynde skiver avocado og rødløg i.