Vi starter med at lave suppen, så den kan stå og trække smag. Skræl hvidløg og ingefær og hak derefter begge fint. Hæld nu miso, ingefær og hvidløg i en gryde. Rør kort rundt og tilsæt så soya og saft fra en lime. Hæld derefter kogende vand og bouillon i, og lad det simre ved lav varme.
Rens og skær svampene i skiver. Rist dem på en pande i lidt olie ved høj varme til de begynder at blive gyldne.
250 gram svampe
Kog nudlerne efter anvisning på pakken og hæld derefter koldt vand over dem, så de ikke klistrer sammen.
200 gram nudler*
Kog også æggene så de bliver, som du gerne vil have dem. De skal helst ikke være helt hårdkogte. I opskriften har jeg regnet med ét æg per person.
4 æg
Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, hvis de er frosne.
150 gram edamamebønner
Skær sukkerærterne og forårsløg i mindre skiver.
150 gram sukkerærter, 4 stængler forårsløg
Nu er det blevet tid til at anrette suppen.
Hæld først selve suppe i skåle og kom derefter ønsket fyld i. Du kan enten putte fyld i suppen og servere den. Eller du kan sætte fyldet på bordet i en masse små skåle og så kan man selv tage, som man har lyst. Det er især hyggeligt, når man har gæster.