evt. maizenamel (hvis du vil have en tykkere konsistens)
Tilberedning
Opvarm smørret i en mellemstor gryde. Hak imens løg og hvidløg groft og steg det i et par minutter.
20 g smør, 2 løg, 1 fed hvidløg
Rens og hak imens de resterende grøntsager og tilsæt dem løbende til gryden. De skal bare hakkes groft, da de bliver si'et fra senere. Rør rundt i gryden løbende.
1 mellemstor gulerod, 1 porre, 100 g brune champignon
Tilsæt så timan, lauerbærblade og tomatpure og lad det stege i et par minutter.
Si sovsen og hæld den tilbage i gryden. Du kan gemme grøntsagerne og spise dem som tilbehør eller du kan blande dem sammen med en omgang kogt pasta og så har du en lækker pastaret.
Hæld evt. lidt maizenamel i blandet med vand i sovsen, hvis du synes konsistensen er for tynd og lad den simre lidt længere tid.
Smag til med salt, godt med kværnet peber og sovsekulør.