Hæld valnødderne ud på et skærebræt og hak dem groft.
2 dl valnødder
Bland dem så i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser. Kokosolien skal enten være blød eller flydende i konsistensen. Hvis den er helt hård, så kan du varme den på en pande, så den smelter.
8 dl havregryn, 1 ½ dl kokosmel, 1 ½ dl kokoschips, 1 ½ dl solsikkekerner, 1 dl kokosolie, 1 dl ahornsirup, 1 tsk kanel, ½ tak salt
Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft).
Bland det hele godt sammen og fordel müslien på en bradepande med bagepapir.
Bag müslien i ca. 15 minutter eller til den begynder at blive gylden. Alle ovne er forskellige, så hold øje efter 10 minutter. Kokosflagerne kan hurtigt blive brændte.
Lad den køle helt af og hæld den i et tætsluttende glas.