Konfektroulade er en nem måde at lave julekonfekt med wow-effekt. Den består af marcipan, nougat og mørk chokolade og kan pyntes med alt muligt.
5 fra 1 stemme
Antal: 1stk
Forberedelse15min
Tilberedelse5min
I alt15min
Ingredienser
200gmarcipan
80gnougat(blød)
100gmørk chokolade
2spskfrysetørrede hindbær
Tilberedelse
Rul marcipanen til en lang rektangel på ca. 13x26 cm. Du kan evt. drysse bordet med lidt flormelis først, hvis det klistrer fast.
Skær den bløde nougat i tynde skiver og fordel den på marcipanen, så al marcipan er dækket. Prøv at glat den lidt ud med en smørekniv eller noget andet flat.
Nu skal rouladen rullen og det skal gøres fra den aflange side. Rul så stramt du kan, så der ikke kommer luft i den. Sørg for at sammenføjningen er nederst, så den lukkes på den måde.
Smelt den mørke chokolade over et vandbad og pensl rouladen med chokoladen. Jeg bruger sådan en pensel, som man bruger til at pensle bagværk. Drys med frysetørrede hindbær og sæt den på køl.