put den frosne spinat i en skål og hæld kogende vand over.
Skyld squashen og riv den på et rivejern. Pres al væsken ud mellem hænderne og gem sqashen i en skål.
Si nu vandet fra spinaten (hvis den er tøet op) og hak den. Hæld den over til din squash.
Nu til selve dejen. Opløs gær i vandet og tilsæt så yoghurt naturel.
Tilsæt derefter salt, olie og squash og spinat.
Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt det enten i hænderne eller i en røremaskine.
Del dejen i to eller tre (alt afhængigt af, hvor store dine pølsehorn skal være) og rul dem til flade cirkler (se evt. billedet her i indlægget). Læg pølserne ude i den brede ende og rul. Læg dem på bagepapir med lukningen ned af. Nu skal de hæve i ca. 45 minutter.
Når de har hævet, tændes ovnen for 200 grader (varmluft). Pens med et pisket æg og drys med sesam. Bag dem i ca. 20-25 minutter og lad dem køle af på en bagerist.