150 grevet ost(her en vegansk blanding af cheddar og mozzarella)
De sorte bønner
1dåsesorte bønner(drænet vægt 252 g)
2spskolivenolie
1tsksalt
Vegansk dressing
3dlyoghurt naturel(her har jeg brugt en vegansk version. Obs, den smagte fantastisk, men dagen efter var konsistensen blevet grynet)
1tsk salt
1tskpeber
2tsk hvidløgspulver
½citron, saften
1håndfuldbredbladet persille(kruspersille er også fint)
Andet
syltede rødløg
salat
avocado
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft). Vask blomkål og skær det i små buketter. Jeg synes det er nemmest, hvis man bare skære det i skiver, som man gør med et franskbrød og så kan nemt pille det i mindre stykker derefter.
Vask squash og skær i tynde stave. Gør det samme med gulerødderne.
Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og drys med olivenolie, salt, karry, spidskommen og hvidløgspulver.
Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Når de er færdige tages de ud og så skal der ost på og så skal de ind i ovnen i ca. 15 minutter til.
Imens grøntsagerne er i ovnen, kan du gøre bønnerne klar. Si vandet fra dem og dup dem tørre. Hæld dem på en bageplade med bagepapir og drys med olivenolie og salt. Bag dem i ovnen sammen med grøntsagerne i ca. 25 minutter eller til de er blevet sprøde og begyndt at 'poppe'.
Nu til dressingen. Vask og hak persillen og bland nu alle ingredienserne i en skål. Rør rundt og smag til.