Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta med kylling og spinat
Antal
3
portioner
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
2
fed
hvidløg
450
g
kylling
Salt og peber
Olivenolie til at stege i
250
g
madlavningsfløde
Skallen fra ½ citron
Saften fra ½ citron
200
g
frisk spinat
200
Salt & peber
200
g
spaghetti
(evt fuldkorn)
Spis med revet parmesan
Tilberedning
Hak hvidløg og svits det i en wok (eller stor pande) i lidt olivenolie. Tilsæt kylling i små tern. Krydr med salt og peber.
Imens sættes pastaen til at koge.
Når kyllingen er færdigstegt tilsættes madlavningsfløde, citronskal, citronsaft og frisk spinat
Rør godt rund og smag til med salt og peber og evt mere citronsaft. Lad retten simre 5 minutters tid. Tilsæt da pasta og server med revet parmesan