Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Kylling i pikantsovs
Antal
4
portioner
Ingredienser
2
løg
2
fed
hvidløg
200
g.
spinat
400
g
hakket kylling
1
tsk
salt
1
tsk
peber
1
æg
4
spsk.
havregryn
3
porre
200
g
pikant ost
1
dåse
rød peberfrugt. Steg i ca. 5-10 min.
kokosmælk
100
g.
frisk spinat
1
spsk.
paprika
Olivenolie til at stege i
Tilberedning
Først laves kyllingedelllerne. Hak 1 løg, hvidløg og bland det i en skål med hakket kyllingekød, salt, peber, æg og havregryn
Steg ca. 100 g. frisk spinat på en pande til den falder sammen. Pres væsken ud og hak den groft og tilsæt derefter til kyllingefarsen
Ælt godt igennem og form ca. 15 stk. kyllingedeller - alt efter, hvor store du gerne vil have dem
Steg dem i olivenolie til de er færdige
Så er det blevet tid til at lave sovsen. Enten på en anden pande eller i en stor gryde
Steg 1 løg (halveret og skåret i skiver), porre skåret i skiver og peberfrugt i skiver i ca. 5-10 min.
Tilsæt kokosmælk, pikant ost, ca. 100 g. frisk spinat og paprika og lad det simre lidt
Bland derefter sovsen med kyllingedellerne og smag til med salt og peber
Server eksempelvis med frisk persille og blomkålsris