Drys kyllingen med olivenolie og salt og peber og bag kyllingen i ovnen efter anvisninger på pakken.
Hak løg og hvidløg og steg i olivenolie i en stor gryde sammen med salt og peber.
Skær blomkålet i mindre stykker og tilsæt det gryden. Steg i ca. 5 min og tilsæt kartofler - skrællet og skåret i mindre stykker. Rør godt rundt.
Tilsæt 6 dl. vand og 1 grøntsagsbullion.
Put låg på og lad retten simre i ca. 15-20 min til alt er mørt. Rør rundt engang imellem.
Blend med en stavblender. Tilsæt evt. mere vand. Jeg tilsatte lidt ekstra, da jeg godt kan lide en ret flydende konsistens.
Smag til med salt og peber. Retten kan klare ret meget peber.
Tilsæt kødet fra 4 kyllingebryster og rør rundt. Lad simre i yderligere 5 min. ( eller vent med at tilsætte kødet til efter du har portionsanrettet suppen)