Avocado carbonara: (ca. 3 – 4 portioner) Ingredienser: 200 g. soyabønne fettucine Sovs: 1 ½ dl. revet parmesan 2 stor moden avocado Saften fra ½ citron Salt og peber 1 håndfuld frisk persille 1 dl vand 150 g. bacon 2fed hvidløg. Sådan gør du: Kog pastaen til den er al dente Imens laves sovsen klar. Alt blandes og blendes. Bagefter steges 150 g. bacon på en pande. Steg derefter to fed hvidløg på samme pande. Tilsær pastaen og rør rundt. Hæld over i en stor skål og lad køle lidt af i 2 min. Tilsæt derefter sovsen. Rør rundt -
Tilberedning
Kog pastaen efter anvisninger på pakken.
Imens laves sovsen klar. Revet parmesan, avocado, citronsalt, vand, persille og salt og peber blendes. Læg låg på, når 'sovsen' er færdig.
Steg 150 g. bacon på en pande og læg derefter baconet over på en tallerken med køkkenrulle.
Hak hvidløg og steg på samme pande, som du lige har stegt bacon. Tilsæt pastaen efter et minuts tid og rør rundt. Rør godt rundt og hæld pastaen over i en stor skål.
Lad det køle lidt af i 2 min. Tilsæt derefter avocadosovsen og rør godt rundt.