Server evt. med quinoa eller ris og en grøn salat til.
Tilberedning
Først laves bollerne. Et løg hakkes fint og kyllingekød, løg, æg, havregryn, peber og salt blandes i en skål.
Opløs en grønsagsbouillon i en stor gryde med kogende vand. Form kyllingebollerne (ca. 1 lille spsk pr stk.) og plop dem ned i vandet. Der bliver ca. 14 stk.
Kog dem i ca. 10 minutter. De stiger automatisk op til overfladen af vandet og brug derefter en gaffel til at lægge dem over på en tallerken.
Imens laves sovsen. Steg 1 hakket løg og 2 hakket fed hvidløg i olien. Når de er blevet bløde tilsættes 2 spsk karry. Husk, at man altid kan tilsætte mere, men ikke mindre.
Skær broccoli og gulerødder i små tern og lad det stege i ca. 5 minutter.
Tilsæt kokosmælk og madlavningsfløde.
Tilsæt nu kyllingebollerne og lad retten simre i yderligere 10-15 minutters tid. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry.
Husk også at lave tilbehøret. Evt en grøn salat, kogte ris eller quinoa.