Varm solsikkeolien i en wok og tilsæt hakket hvidløg og ingefær og svits kort.
Tilsæt små kyllingetern og rør godt rundt.
Imens blandes sovsen: Bland soya, østerssovs, sukker og limesaft i en lille skål.
Når kyllingen er gennemstegt, men ikke brunet tilsættes broccoli skåret i små stykker og svampe.
Steg til svampene er færdige. Broccolien må stadig gerne have lidt bid.
Nu er det tid til at koge nudlerne i ca. 2 min. Det er næsten igen tid, men da de har ligget i blød, så bliver de hurtigt færdige.
Pisk æggene i en skål. Gør plads i den ene side af wokken og hæld æggemassen i. Rør rundt så det bliver til røræg. Rær derefter det hele rundt så æg og kylling bliver bladet.
Bland nu sovs og nudler i retten og rør godt rundt. Steg i ca. 2 min og så er retten klar.