Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Nem ragu opskrift
Antal
4
portioner
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
Ingredienser
1
pakke
bacon tern
1
løg
2
fed
hvidløg
5
stilke
bladselleri
2
gulerødder
400
g.
hakket oksekød
2
dåser
tomatpure
(jeg bruge de store af dem)
2
dl.
minimælk
5
laurbærblade
Salt & peber
Olivenolie til at stege i
Serveres med frisk fuldkornspasta
Tilberedning
Steg baconet i en stor gryde til det er gennemstegt, men ikke sprødt
Hak løg og hvidløg fint og tilsæt det til baconet
Imens hakkes bladselleri og gulerødder fint og tilsættes
Efter et par minutter tilsættes det hakkede oksekød og det hele steges til kødet er brunet
Tilsæt derefter tomatpure, mælk og laurbærblade og lad rettes simre i ca. 20 min. Gerne længere
Smag til med salt og peber
Server med eksempelvis frisk fuldkornspasta, linsepasta eller soyapasta