Go Back
Udskriv
Recipe Image
Butternut squash suppe med ristede spirulina kikærter
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredienser
Til kikærterne
1
dåse
kikærter
1
tsk
spirulina
1
spsk
olivenolie
1
spsk
havsalt
Til suppen
2
løg
2
fed
hvidløg
1
butternut squash
½
tsk.
tørret chili
1
tsk.
tørret ingefær
3
dl.
vand
1
grønsagsboullion
1
dåse
kokosmælk
Tilberedning
Si væsken fra kikærterne og dup dem med køkkenrulle, så de bliver tørre.
Drys dem med spirulina, olivenolie og salt og bland godt sammen.
Bag dem i en badepande ved 200 grader i ca. 15 min. eller til de bliver sprøde
Nu til suppen. Hak løg og hvidløg groft og svits i noget olivenolie i en stor gryde.
Skør græskaret i tern (det skal ikke skralles) og vend det i gryden sammen med chili og ingefær. Svits i 5 min.
Tilsæt 3 dl vand, boullion og lad det simre i ca. 30 min.
Blend suppen og tilsæt derefter kokosmælk og salt og peber efter smag.