Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Grove pølsehorn
Antal
30
stk
Forb. tid:
1
time
t
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
20
minutter
min
Ingredienser
2
dl.
mælk
50
g.
gær
2
dl.
ymer
1
spsk.
salt
1
spsk.
flydende honning
700
g.
hvedemel
200
g
rugmel
500
g.
pølser
Æg
Sesam og salt til at drysse med
Ketcup
tomatpure
Tilberedning
Varm mælken op i en gryde til den bliver lunken. Hæld den over i en skål og opløs gæren heri.
Tilsæt salt, honning og ymer og rør rundt.
Tilsæt melen lidt efter lidt og ælt i ca. 5 min. til konsistensen bliver fast.
Lad dejen hæve i ca. 1 time.
Rul dejen ud og lav små tre trekanter. Du kan lave dem så store, som du har lyst til.
Fordel en blanding af tomatpure og ketchup på hver trekant. Læg pølsen i og rul.
Lad de færdigformede pølsehorn hæve i en time til og pensel dem derefter med et pisket æg. Drys med salt og sesam.
Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min.