Go Back
Udskriv
Recipe Image
Glutenfri stromboli pizza
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
Dej
250
g.
revet mozarella
2
æg
50
g.
loppefrøskaller
3
spsk.
sesam
Topping
Pizzasovs
parmaskinke
grønkål
oliven uden sten
Frisk parmesan
(drysset på efter bagning)
Tilberedning
Smelt al osten på en slip-let pande
Når al osten er smeltet hældes det over i en skål og de andre ingredienser tilsættes
Ælt godt med den ene hånd til alle ingredienser er blandet sammen. ‘Dejen’ er lidt gummiagtig
Rul dejen ud til en tynd pizzabund mellem to stykker bagepapir (så den ikke klistrer) og put ønsket fyld på
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader, varmluft
Enjoy 🙂